Vahtivuoressa stailattiin ja kuvattiin

Meidän stailaamia asuntoja voi vapaasti käyttää erilaisiin kuvauksiin ja muuhun materiaalien tuottamiseen. Näin teki mm. Rakennustyö Salminen, jonka rakentamassa As Oy Kuopion Vahtivuoressa kuvattiin mm. muutamia mainoskuvia kohteen myynti-ilmoituksiin sekä muuhun markkinointiin. Kun kohde on myyty, on voi siitä otettuja kuvia käyttää mm. uusien kohteiden ennakkomateriaalien kuvituksiin, someen ja oikeastaan kaikkeen, mihin kuvamateriaalia tarvitaan.

Kohteesta stailattiin useita erilaisia koteja, erilaisilla tyyleillä. Jokaisen stailauksen takana oli ajatus siitä, millainen asukas asunnossa voisi asua ja tuntea sen kodikseen. Kun kohteessa oli useita samalla pohjaratkaisulla olevia asuntoja, teimme jokaisesta hieman erinäköisen, jotta ostajat voivat nähdä, miten eri tavoin asunnon voi sisustaa.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!