Sukkela stailauksella apua asuntosijoittajalle

Asiakkaamme oli hankkinut sijoituskäyttöön kaksion Kuopion Saaristokaupungista aivan uudesta kerrostalosta. Hän halusi kohteesta kauniit, kodinomaiset kuvat, joita hän pystyisi käyttämään vuokraustoiminnassaan hyväksi. Koska asiakas asuu itse Tampereella, hän koki, että varsinkin tällaisessa etäkohteessa on hyvin tärkeä panostaa asunnon markkinointiin ja kauniit kuvat ovat tärkeä osa markkinointia. Asunnon olohuone-keittiö oli lisäksi hyvin kompaktia kokoa, joten sen kuvaaminen amatöörivälineillä olisi ollut hyvin haastavaa. Siksi hän kutsui meidät apuun.

Toteutimme vuokra-asuntoon sopivan Sukkela stailauksen ja kuvaajamme kuvasi asunnosta upeat kuvat. Stailauksen ja kuvauksen jälkeen veimme stailauksen pois ja asunto oli valmis luovutettavaksi uudelle vuokralaiselle. Parin päivän päästä asiakas sai sähköpostiinsa upeat kuvat, joita hän voi käyttää vuodesta toiseen kohteensa markkinoinnissa. ”Juuri pari päivää sitten ihan huvikseni fiilistelin ja ihailin toisen asunnon kuvia. Ensimmäiset vuokraukseni onnistuivat ilman kuvia, sillä uudiskohteet olivat kuvattavissa vasta valmistumishetkellä. En malta odottaa, että näen kuvien tuoman vaikuttavuuden, kun asunnoissa vuokralaiset aikanaan vaihtuvat!”

Tämä kohde oli ensimmäinen, johon asiaks tilasi stailauksen ja kuvauksen ulkopuoliselta. Kokemus oli niin positiivinen, että hän aikoo käyttää palveluamme myös jatkossa.

 

Arvostan Sisustuskorjaamossa ja sen henkilöstössä erityisesti seuraavia tekijöitä: yrittäjähenkisyys, iloisuus ja kaikki odotukset ylittävä lopputulos!

Janne Romppanen – Romppanen Group Oy

 

 

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!