Stailattu asunto on työmaan keidas

Kerrostalon rakennus on pitkä prosessi. Ja vaikka työmaalla tehdään näyttöjä, voi kävijöiden olla hankala hahmottaa keskeneräisen työmaan keskellä, miltä tuleva asunto tuleekaan näyttämään. Tummat betonipinnat, erilaiset rakennustarvikkeet ja vielä näkyvillä oleva tekniikka saa usein asunnon näyttämään pienemmältä ja jopa synkältä. Mutta keskeneräisen työmaan keskellekin voidaan luoda keidas, stailattu asunto, jossa kävijät pääsevät näkemään valmiin asunnon.

Näin tehtiin mm. Avain Asuntojen Äänekosken Putouksen ja Virtauksen työmaalla. Kun veimme stailauksen kohteeseen, oli työmaa vielä aivan täysin kesken. Kohteessa oli kuitenkin tehty yksi asunto valmiiksi, jonne stailaus saatiin toteutettua. Ja tuosta asunnosta tuli todellinen keidas työmaan keskelle. On joka kerta hauska seurata kuinka jopa työmiehet, jotka asunnon ovat tehneet, hämmästyvät stailatun asunnon kodikkuutta. Usein saamme kuulla, kuinka ”asunto heräsi eloon” stailauksen avulla. Ja tottahan se on. Kalusteet, valot ja tekstiilit tekevät asunnosta kodin, joka tuntuu ja näyttää hyvälle.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!