Hulppea stailauksella erikoiskohteet erottuvat

Pohjola Rakennuksen kohteessa Vuorikatu 14 oli asunto, jossa oli hieman erilainen, mutta todella viehättävä pohja. Rakennuttaja toivoi, että asunto stailattaisiin oikein kunnolla ja hieman runsaammin kuin normaalisti. Tämähän onnistuu meidän Hulppea stailauksen avulla.

Kun ensi kerran astuin asuntoon, tuli olo, että asunto on kuin studio tai taiteilijan ateljee. Hieman L-kirjaimen mallinen asunto sijaitsi talon sisäpihan puolella, josta sinne lankesi kaunis pehmeä valo, eikä kadun äänet ja vilinä näkyneet tai kuuluneet asuntoon ollenkaan. Halusimme tuoda asuntoon runsaita, syviä sävyjä sekä hieman outoja ja erilaisia koriste-esineitä. Tumman sininen, erilaiset syvät punaiset ja musta loivat asuntoon ylellisen ja hieman salaperäisen tunnelman.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!