Hankala pohjaratkaisu kodikkaaksi stailauksella

Tyhjän asunnon tiloja on välillä hieman hankala hahmottaa. Kun tilassa ei ole mitään vertailukohteita, voi sen mittasuhteet mielessä vääristyä ja tila tuntua hankalalta ja jopa hieman mahdottomalta kalustaa.

Vuorikatu 14:ssa Pohjola Rakennuksen kohteessa on asunto, jonka pohjaratkaisu näytti tyhjänä haastavalta. Asunto oli pitkä ja kapea, ja tyhjänä se vaikutti hyvin hankalalta sisustaa. Tilaan suunnitellulla Hulppea stailauksella asunnon potentiaali saatiin esiin ja asunto alkoi heti näyttää suuremmalta, kun kalusteet tuotiin tilaan. Runsaalla ja värikkäällä stailauksella tyhjästä asunnosta kuoriutui koti, joka tuntui heti mukavalta ja oli helppo kuvitella millaista siellä olisi asua. Ikkunoista avautuvat maisevat yli kaupungin korostuivat ja asunnossa oli todellista keskusta asumisen tuntua.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!