Toukokuu on täällä ja nyt on aika laittaa terassit kesäkuntoon!
Haluaisitko sinäkin nauttia kesäpäivistä kauniilla ja toimivalla terassilla? Tilaa minut ideoimaan kanssasi terassisi sisustuksesta käytännöllinen ja mukava!

Palvelun hinta sisältää ideointikäynnin kohteessa Kuopio-Siilinjärvi välillä, jonka aikana käyn kanssasi läpi toiveet ja tarpeet terassin tai parvekkeen suhteen. Saat heti paikan päällä vinkit ja neuvot tilan toiminnallisuuden sekä mukavuuden parantamiseksi. Tuumataan yhdessä minkä tyyliset kalusteet ja värimaailma tuntuisivat sinusta rentouttavalta ja miten tilan voisi somistaa sinulle sopivaksi. Mikäli tila kaipaa suurempaa muutosta, voit tilata minulta lisähintaan sisustussuunnitelman terassin muutokseen.
Saat ideointikäynnin nyt ihan hulluun hintaan, vain 99 €! Tarjous on voimassa kaikkiin 15.5.2021 mennessä tilattuihin palveluihin. Käynti voi sijoittua myös 15.5. jälkeen, kunhan tilaat palvelun ajoissa. Suunnitteluaikoja on rajoitetusti, joten varaa aikasi nyt!
Ideointikäynnin hintaan kuuluu kaikki tämä:
.
– Ideointikäynti terassillasi tai parvekkeellasi.
– Vinkit, neuvot ja ideat tilan kalustamiseen ja somistamiseen.
– Kalusteiden ja toimintojen sijoittelu ehdotukset.
– Uusien kalusteiden ehdotukset.
– Värimaailma ehdotukset.
– Muistio läpikäydyistä asioista ja ehdotuksista sähköpostiisi.
– Aikaa ei ole rajattu, käydään rauhassa läpi kaikki tarvittavat asiat. Normaalisti tämän tyyppisiin käynteihin menee n. 1-2 tuntia.
– Matkat Kuopio-Siilinjärvi välillä. (Muille alueille kilometrikulut lisätään hintaan.)

Saat siis kaiken yllämainitun hintaan 99 €. Ja kuten kaikissa Sisustuskorjaamon palveluissa, myös tässä on täysi tyytyväisyystakuu. Jos et ole täysin tyytyväinen palveluumme et maksa palvelusta senttiäkään.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!