Banner image

Viritys™

Kun yrityksesi tilat kaipaavat vain pientä laittoa, on Viritys™ sinun palvelusi! Kaipaako siis kampaamosi asiakastilan sisustus uusimista? Ravintolasi pientä piristystä tai toimistosi uudelleen järjestelyä? Ota yhteyttä, niin me saavumme virittämään työpaikkasi kuntoon puolestasi.

Hyvätkin tilat kaipaavat aina silloin tällöin pientä piristystä. Kalusteet ja tekstiilit kuluvat, tavaroita tulee lisää eikä vanha järjestys enää toimi tai tilojen käyttö on vuosien saatossa hieman muuttunut ja nyt tilaa pitäisi järjestellä uudelleen. Tällöin apunasi on Viritys™. Hoidamme tilasi kuntoon tuossa tuokiossa ja saat jälleen pienellä vaivalla kauniit ja toimivat tilat, joissa viihdyt niin sinä, henkilökuntasi kuin asiakkaasikin. Viritys™ on suunnittelu- ja stailauspalvelu, jossa teemme tilaasi tarvittavat pienet muutossuunnitelmat ja voimme myös toteuttaa muutokset. Palvelu sopii tiloihin, joissa tehdään lähinnä sisustuksellisia muutoksia eikä se kaipaa isoa remonttia. Voimme esimerkiksi suunnitella ja hankkia tilaan uusia kalusteita, valaisimia, sisustusesineitä, tekstiilit tai muuta sisustukseen liittyvää. Lisäksi palvelun aikana katsomme tilat toiminnoiltaan läpi ja mikäli ne kaipaavat esimerkiksi uudelleen järjestelyä, onnistuu sekin! Palvelu räätöidään teidän ja tarpeen mukaan, joten ole yhteydessä ja aloitetaan tilojesi viritys yhdessä!

 

Viritys™ pähkinänkuoressa:

  1. Kun tilasi eivät tunnu enää toimivilta, kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille. Arviokäynti ei sido sinua vielä mihinkään.
  2. Käydään yhdessä tilan haasteet ja tarvittavat muutokset sekä budjettisi ja aikataulu läpi.
  3. Teemme sinulle kirjallisen tarjouksen, josta käy ilmi kaikki kanssasi läpi käydyt asiat, palvelun tarkka sisältö sekä suunnitelman kiinteä hinta.
  4. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, aloitamme muutostöiden suunnittelun.
  5. Pidetään tapaaminen, missä ehdotetut muutokset käydään läpi ja keskustellaan mahdollisista vaihtoehdoista.
  6. Mikäli välipalaverissa nousee esille vielä muutoksia tai huomioita, muokkaamme suunnitelmaa niiden pohjalta ja teemme suunnitelman loppuun.
  7. Tämän jälkeen toteutamme muutoksen suunnitelman ja tarjouksen mukaisesti.

Viritys™ palvelu on nopea ja ketterä apu tilojesi muutokseen. Ole siis yhteydessä ajoissa, jotta ehdimme laatia suunnitelmat ja tilata tarvikkeet hyvissä ajoin ennen varsinaisen muutostyön toteuttamista. Viritys™ suunnitelma laaditaan aina tilanteen mukaan joko niin, että teemme sinulle vain listan ja esityksen hankittavista tarvikkeista tai tarvittaessa piirrämme tiloistasi 2D- ja/tai 3D-kuvat, joista näet miltä muutos tulee näyttämään. Alkaen hintamme sisältää tilasi suunnittelutyön, kaikki tarvittavat palaverit ja mittakäynnit Kuopion alueella, muille alueille hintaan lisätään matkakulut. Yhdessä käymme suunnitelmat välipalaverissa läpi, jossa vahvistuu hankittavien kalusteiden ja tarvikkeiden hinta. Kalusteiden ja tarvikkeiden hinnat laskutetaan sinulta sitten tämän suunnitelman mukaisesti. Näiden lisäksi hintaan lisätään vielä muutostyön osuus, josta saat arvion tarjousvaiheessa. Muutos toteutetaan kanssasi etukäteen sovitussa ajassa ja aikataulussa. Kun muutos on valmis, pääsette nauttimaan taas toimivaksi viritetystä ja kauniista tilastanne! Eiköhän aloiteta tilojesi virittäminen jo tänään?

Viritys™ hinnasto

Suunniteltavien tilojen lukumääräTyön hinta alkaen, alv 0%
1 tila700,00 € + kalusteet ja tarvikkeet, sekä muutostyön osuus
2 tilaa1120,00 € + kalusteet ja tarvikkeet, sekä muutostyön osuus
3 tilaa1540,00 € + kalusteet ja tarvikkeet, sekä muutostyön osuus
4 tilaa1960,00 € + kalusteet ja tarvikkeet, sekä muutostyön osuus
5 tilaa2380,00 € + kalusteet ja tarvikkeet, sekä muutostyön osuus
Isompi kohde?Pyydä tarjous
Sisustus- & muutostyöt98,00 € / tunti

Aloitetaan yhteinen projekti!

Meidän palvelumme hinta ei ole kalenteriin sidottu. Ota siis yhteyttä jo hyvissä ajoin, niin Viritetään tilasi huippu kuntoon! Saat yhteyden meihin soittamalla 0505113713, sähköpostilla paula@sisustuskorjaamo.fi tai täytä yhteydenottolomake.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!