Banner image

Vilkaisu™ yrityksille

Onko työpaikkasi sisustus rempallaan, mutta et tiedä mitä pitäisi tehdä? Oletko tee-se-itse -henkinen sisustaja, jolla on vain tarvetta uusille ideoille ja omien ajatusten vahvistuksille? Et tarvitse isoa suunnitelmaa, vaan haluaisit, että joku vain tulisi vilkaisemaan tiloja kanssasi? Meidän Vilkaisu™ palvelu on ratkaisu sinulle!

Vilkaisu™ on konsultointipalvelu, jonka aikana voimme käydä läpi kaikki ongelmakohdat ja saat heti neuvot ja vinkit sisustuksen parantamiseksi. Kierrämme tilasi kaikessa rauhassa ja tuumailemme, mitä niille olisi järkevää tehdä. Huomioimme suosituksissa toimitilasi ja toimialasi luonteen, yritysilmeesi sekä mahdolliset brändivärisi. Käynnin jälkeen saat vielä käynnistä raportin, josta selviää kaikki läpi käydyt asiat. Varsinaista suunnitelmaa Vilkaisu™ palvelu ei sisällä, mutta teemme mielellämme sinulle tarjouksen sopivasta sisustussuunnitelmapaketista, jos sille herää tarvetta.

 

Näin Vilkaisu™ toimii:

  1. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisaika.
  2. Kierrämme ja kartoitamme kanssasi tilojen toimivuuden sekä sisustuksen nykytilan. Tähän kannattaa valmistautua esimerkiksi kirjaamalla epäkohtia ylös, jotta kaikki asiat tulee käytyä läpi.
  3. Saat meiltä paikan päällä jo suulliset ohjeet ja neuvot siitä, mitä meidän mielestämme tilassa olisi hyvä tehdä. Voimme myös vertailla erilaisia pintamateriaaleja tai värejä, jos olet etukäteen hankkinut niistä mallit. Minä tuon aina mukani värikartat, joista voimme katsella sopivia maalisävyjä.
  4. Käynnin jälkeen saat kirjallisen raportin, josta selviää suositukset tilojen muutoksesta ja kaikki läpi käydyt asiat.

 

Vilkaisu™ hinnasto

Tilojen määräHinta
1-3349,00 €
4-6588,00 €
7-10784,00 €
Matkakulut sisältyvät hintaan Kuopio-Siilinjärvi alueella.
Muille alueille lisäämme hintaan matkakulut 1,00 € / km.

Kutsu meidät Vilkaisemaan!

Tilaa oma Vilkaisu™ soittamalla 0505113713, sähköpostilla paula@sisustuskorjaamo.fi tai lähettämällä yhteydenottopyyntö.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!