Banner image

Vilkaisu™

Kaipaatko sisustusneuvoja kotisi pieniin muutoksiin? Vai oletko rakentamassa ja kaipaat ammattilaiset mielipidettä pintamateriaalivalintoihin? Meidän Vilkaisu™ palvelu on ratkaisu sinulle! Vilkaisu™ on konsultointipalvelu, jonka aikana voimme käydä läpi kaikki kotisi ongelmakohdat ja saat heti neuvot ja vinkit kotisi sisustuksen parantamiseksi. Käynnin jälkeen saat vielä käynnistä raportin, josta selviää kaikki läpi käydyt asiat. Varsinaista suunnitelmaa Vilkaisu™ palvelu ei kuitenkaan sisällä, mutta teemme mielellämme sinulle tarjouksen sopivasta sisustussuunnitelmapaketista, jos sille herää tarvetta.

 

Näin Vilkaisu™ toimii:

  1. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisaika.
  2. Kierrämme ja kartoitamme kanssasi tilojen toimivuuden sekä sisustuksen nykytilan. Tähän kannattaa valmistautua esimerkiksi kirjaamalla epäkohtia ylös, jotta kaikki asiat tulee käytyä läpi.
  3. Saat meiltä paikan päällä jo suulliset ohjeet ja neuvot siitä, mitä meidän mielestämme tilassa olisi hyvä tehdä. Voimme myös vertailla erilaisia pintamateriaaleja tai värejä.
  4. Käynnin jälkeen saat kirjallisen raportin, josta selviää suositukset tilojen muutoksesta.

 

Vilkaisu™ hinnasto

Käynnin hinta on 147,00 € / kerta.
Käyntimaksuun sisältyy vinkit ja neuvot paikan päällä sekä jälkikäteen toimitettava kirjallinen raportti.
Normaalisti Vilkaisu™ käyntiin menee 1-1,5 tuntia, mutta tarvittaessa voimme Vilkaista kotiasi myös kauemmin.
Matkakulut sisältyvät hintaan Kuopio-Siilinjärvi alueella. Muille alueille lisäämme hintaan matkakulut 1,00 € / km.

Konsultoidaanko koti kuntoon?

Tilaa oma Vilkaisu™ soittamalla 0505113713, sähköpostilla paula@sisustuskorjaamo.fi tai lähettämällä yhteydenottopyyntö.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!