Banner image

Vikkelästi vuokralle™

 

Kun sijoitusasuntosi kaipaa kalustusta, mutta oma aikasi tai kiinnostuksesi ei riitä, pyydä meidät apuun! Toteutamme kodikkaan kalustuksen sijoitusasuntoosi Vikkelästi, jotta saat sen vuokralle nopeasti.

Vuokrattujen asuntojen kysyntä tuntuu olevan jatkuvasti kasvavaa, kun erilaiset majoitustarpeet lisääntyvät ja kuluttajat haluavat käyttää muitakin majoitusmuotoja kuin hotellia. Lisäksi kalustetusta asunnosta voit pyytää huomattavasti korkeampaa vuokraa kuin tyhjillään olevasta asunnostasi. Pitkän stailauskokemuksen myötä meillä on hyvä tietopohja siitä, miten asunto saadaan kalustettua mukavasti ja viihtyisästi. Kun siihen lisätään ymmärrys kodin perustarvikkeista ja kanssasi sovittu taso mukavuudesta, pystymme toteuttamaan asuntosi kalustuksen todella Vikkelästi!

Palvelumme sopii sinulle mikäli

• Omistat sijoitusasunnon, jonka haluat vuokrata kalustettuna.

• Aiot tehdä asunnostasi Airbnb -kohteen ja tarvitset sinne kalusteet.

• Olet kalustettujen asuntojen välittäjä, joka haluaa helpottaa omaa työtään.

Toteutamme asuntoosi yhdessä sovitun budjetin mukaisen kalustuksen, joka jää sinun käyttöösi. Haemme kaikki huonekalut ja tarvikkeet, jonka lisäksi tietenkin kasaamme ja pesemme kaiken ja laitamme tavarat paikoilleen puhtaina ja käyttökunnossa olevina. Alkaen hintaamme sisältyy työn lisäksi seuraavat tarvikkeet:

 

– Ruokailuryhmän kahdella hengelle.

– Sänky pedattuna sekä varapetivaatteet ja pyyhkeet valmiiksi pestyinä ja viikattuna.

– Keittiön perustarvikkeet ruoanlaittoon, sekä mikron, vedenkeittimen, leivänpaahtimen ja perusastiaston.

– Eteisen maton ja peilin.

– Kylpyhuoneen perustarvikkeet.

– Valaisimet kattoon.

– Verhot ja matot.

– Tv-tason ja pienen tv:n.

– Perussiivoustarvikkeet.

 

Näiden lisäksi voidaan sopia myös muista tarvikkeista, joita haluat vieraillesi tarjota ja hoidamme ne asuntoon samalla. Tarkemman listan kaikista tarvikkeista saat minulta tarjouksen yhteydessä. Toteutuksen jälkeen kaikki tarvikkeet ovat sinun omaisuuttasi ja pääset aloittamaan vuokraustoiminnan.

Ota minuun yhteyttä, tuumataan yhdessä, mikä on budjettisi ja aikataulusi toteutuksen suhteen. Teen sinulle tarjouksen, jonka hyväksymisen jälkeen toteutamme sinulle Vikkelästi suunnitelman mukaisen sisustuksen, jossa on astiat tiskattuna kaapeissa, kalusteet kasattuna, tekstiilit paikoillaan ja sängyt kauniisti pedattuna. Sitten jo pääsetkin heti vuokramaan kauniisti ja kodikkaasti kalustettua asuntoasi!

 

Vikkelästi vuokralle™ hinnasto

Asunnon kokoAlkaen hinta, sis. alv 24%
1 h +k4900,00 €
2 h + k5900,00 €

Haluatko asuntosi Vikkelästi kalustettuna vuokralle?

Tilaa oma Vikkelästi vuokralle™ soittamalla 0505113713, sähköpostilla paula@sisustuskorjaamo.fi tai lähettämällä yhteydenottopyyntö.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!