Banner image

Vikkelä stailaus™

Vikkelä stailaus™ on kodin myyjän apuri. Kun koti täytyy saada myytyä, virkistämme kotisi ilmeen myyntikuvia varten vikkelästi stailaamalla. Stailauksen tarkoituksena on korostaa asuntosi parhaita puolia ja näin kodistasi saadaan kauniit kuvat, joihin ostajat ihastuvat.

Kun kodin myynti on ajankohtaista, on myös aika laittaa se myyntikuntoon. Se ei aina ole ihan helppoa, sillä vuosien mittaan kertyneitä tavaroita ja esineitä voi olla vaikea laittaa pois. On kuitenkin tärkeää riisua koti mahdollisimman neutraaliksi, jotta ostaja pystyy kuvittelemaan itsensä asumassa kodissasi. Kalustesijoittelulla, tekstiileillä ja tilojen siistillä yleisilmeellä voidaan kodin myyntiä edistää merkittävästi. Kun olet tehnyt päätöksen kodin myyntiinlaitosta, voit olla jo heti yhteydessä meihin. Voimme jo etukäteen tuumata ja suunnitella asuntosi stailaustarvetta.

Vikkelä stailaus™ on palvelu, jossa asuntoon tuodaan kevyttä stailaustarviketta, kuten tekstiilejä ja pieniä sisustustuotteita, ei kuitenkaan kalusteita. Asunto stailataan kauniiksi nykyaikaisilla ja trendikkäillä tuotteilla, joilla korostetaan asunnon hyviä puolia kuvausta varten. Sisustuskorjaamo valitsee etukäteen tarvikkeet, joita stailauksissa käytetään. Stailaus toteutetaan ennen kuvaajan tuloa kohteeseen ja kuvauksen aikana Sisustuskorjaamon myyntistailaaja toimii kuvaajan avustajana, yhdessä hänen kanssaan varmistaen, että kuvista tulee parhaat mahdolliset. Kuvauksen jälkeen stailaus puretaan pois. Palvelun hinta sisältää matkat Kuopio-Siilinjärvi alueella, stailaustyön ja kuvaajan avustamisen. Hinta ei sisällä kuvausta.

Vikkelä stailaus™ hinnasto

Asunnon kokoHinta, sis. alv 24%
1-4 h + k580,00 €
5-6 h +k640,00 €
Lisähuone52,00 €

Tullaanko vikkelästi stailaamaan?

Tilaa oma Vikkelä stailaus™ soittamalla 0505113713, sähköpostilla paula@sisustuskorjaamo.fi tai lähettämällä yhteydenottopyyntö

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!