Banner image

Sukkelasti myyntikuntoon™

 

Kodin myynti edessä ja nyt mietityttää, että mitä asunnolle pitäisi tehdä, että se menisi myös kaupaksi? Kannattaako remontoida vai riittäisikö pelkkä stailaus ja tavaroiden karsiminen? Mistähän pitäisi edes aloittaa ja mitä juuri tälle omalle kodille pitäisi tehdä? Kutsu minut kylään, niin katsotaan Sukkelasti kotisi myyntikuntoon!

Sukkelasti myyntikuntoon™ on konsultointipalvelu, jonka aikana tulen käymään ja katsotaan yhdessä, kuinka saisit kotisi mahdollisimman edustavaksi myyntiä varten. Usein meillä ihmisillä on huono tapa sokeutua omalle kodillemme, ja sen vuoksi ulkopuoliset silmät näkevät kotisi aivan eri tavalla kuin sinä itse. Olen lähes kymmenen vuoden ajan saanut tehdä työtä stailauksien parissa ja tuona aikana oppinut kikan, jos toisenkin kodin myyvään stailaukseen.

Palvelun aikana saat heti paikan päällä minulta neuvot ja vinkit siihen, miten asuntosi sisustusta olisi hyvä muuttaa tai tarvitsisiko sinne tehdä jopa pientä remonttia. Käynnin aikana kokoan kaikista läpikäydyistä asioista sinulle muistion, jonka lähetän puhtaaksi kirjoitettuna sinulle jälkikäteen. Muistion avulla pääset itse toteuttamaan tarvittavat muutokset ja saat kodistasi täyden potentiaalin irti. Mikäli kotisi kaipaa isompaa muutosta tai jopa remonttia, voin vinkata sinulle tekijää omasta verkostostani. Ja tietysti teen sinulle samalla tarjouksen, mikäli tarvitset tarkempaa suunnitelmaa muutoksen toteuttamiseen.

Olemme täysin itsenäinen toimija, eikä palveluamme ole sidottu minkään tietyn välitysfirman käyttöön. Voit siis kutsua minut laittamaan kotisi Sukkelasti myyntikuntoon, valitsitpa minkä välitysliikkeen tahansa ja tai vaikka myisit kotisi itse. Tilaa jo tänään ja edistetään kotisi myyntiä Sukkelasti!

 

Sukkelasti myyntikuntoon™ hinnasto

Tilojen määräHinta, sis. alv 24%Kesto
1-4490,00 €n. 1 - 1,5 tuntia
5-10690,00 €n. 2 -3 tuntia

Laitetaanko Sukkelasti koti myyntikuntoon?

Tilaa oma Sukkelasti myyntikuntoon™ käyntisi soittamalla 0505113713, sähköpostilla paula@sisustuskorjaamo.fi tai lähettämällä yhteydenottopyyntö.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!