Banner image

Sukkela stailaus™

Tulemme sukkelasti stailaamaan asuntosi, kun haluat nopeasti saada asunnostasi ammattikuvaajan ottamat, kauniisti stailatatut kuvat käyttöösi asuntosi markkinointiin, joko myynnissä tai vuokrauksessa!

Sukkela stailaus™ on aivan uudenlainen palvelu, joka on tarkoitettu sinulle, mikäli olet asuntosijoittaja tai olet myymässä tyhjillään olevaa asuntoasi. Sukkela stailaus™ tarjoaa sinulle kauniit stailatut kuvat, joita voit käyttää kotisi tai vuokra-asuntosi myynnissä ja markkinoinnissa. Palvelumme käyttö on todella helppoa; sinun tarvitsee vain luovuttaa asunnon avaimet käyttöömme päiväksi. Hoidamme kaiken puolestasi!

Palvelumme sisältää kodikkaan täyden kalustuksen ja somistuksen asuntoosi, jonka jälkeen ammattikuvaaja kuvaa asunnosta huipputasoiset kuvat. Saat kuvatiedostot kätevällä latauslinkillä sähköpostiisi, josta saat ladattua niin nettikäyttöön soveltuvat pienemmän tiedostokoon kuvat, kuin täysikokoiset painokelpoiset kuvat. Kuvien määrä määräytyy asunnon koon mukaan. Mikäli haluat enemmän kuvia, olethan yhteydessä! Kuvauksen jälkeen puramme stailauksen pois. Mikäli kuitenkin haluat pitää stailauksen esimerkiksi ensimmäistä näyttöä varten, onnistuu se pienellä päivävuokralla.

Katso hintatiedot alta ja tilaa oma Sukkela stailauksesi jo tänään!

Sukkela stailaus™ hinnasto

Asunnon kokoKuvien määräHinta, sis. alv 24%
1h +k10 kuvaa990,00 €
2h+k10 kuvaa1020,00 €
3h+k15 kuvaa1100,00 €
4h+k15 kuvaa1130,00 €
5h+k20 kuvaa1230,00 €
Suuremmat kohteetKysy tarjous
LisäkuvatKysy tarjous
Vuokra-aika tarvittaessa25,00 €/päivä

Tullaanko sukkelasti stailaamaan?

Tilaa oma Sukkela stailaus™ soittamalla 0505113713, sähköpostilla paula@sisustuskorjaamo.fi tai lähettämällä yhteydenottopyyntö

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!