Banner image

Sisustuksen säätö™

Kun sisustusta pitää päivittää ilman remonttia, on valintasi Sisustuksen säätö™!

Sisustuksen säätö™ on palvelu sinulle, joka kaipaat lähinnä sisustuksellista apua ilman remontointia. Säädämme sisustuksesi, kuten huonekalut, tekstiilit sekä koriste-esineet sinulle sopiviksi, jotta saat itsellesi kauniin ja kutsuvat kodin! Suunnittelussa otetaan huomioon jo olemassa olevat pintamateriaalit, joten tämä paketti sopii sinulle, mikäli asut esimerkiksi vuokralla tai sinulla ei muuten ole halua lähteä tekemään isompaa remonttia.

Näin Sisustuksen säätö™ toimii:

  1. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisaika.
  2. Kartoitamme kanssasi tilojen toimivuuden sekä sisustuksen nykytilan. Tähän kannattaa valmistautua esimerkiksi kirjaamalla epäkohtia ja toiveita ylös, jotta kaikki asiat tulee käytyä läpi.
  3. Saat meiltä tarkan tarjouksen palvelun hinnasta. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, aloitamme suunnittelutyön. Tässä vaiheessa lähetämme sinulle myös laskun, joka on 50% tarjouksen loppusummasta.
  4. Kun suunnitelma on lähes valmis, pidetään välipalaveri, jossa ehdotuksemme käydään kanssasi läpi. Mikäli keskustelun aikana tulee muutoksia, päivitämme suunnitelman ja lähetämme sen sinulle sähköpostissa PDF-tiedostona sekä tarvittaessa paperisena versiona. Hyväksyttyäsi lopullisen version, lähetämme sinulle loppulaskun.
  5. Pääset aloittamaan muutostyöt.

Kaikki Sisustuskorjaamon suunnitelmat sisältävät:

  • Kirjaukset tarpeistasi ja toiveistasi sekä tyylimääritelmän.
  • Listauksen muutokseen tarvittavista tuotteista hintoineen, menekkeineen ja hankintapaikkoineen.
  • Kaikki tarvittavat 2D-, 3D- ja pohjakuvat sekä työselosteet.

 

Sisustuksen säätö™ hinnasto

Suunniteltava huoneHinta
1 huone700,00 €
2 huonetta1120,00 €
3 huonetta1540,00 €
4 huonetta1960,00 €
5 huonetta2380,00 €
6 huonetta2800,00 €
7 huonetta3220,00 €

Säädetään sisustuksesi kuntoon yhdessä!

Tilaa oma Sisustuksen säätö™ soittamalla 0505113713, sähköpostilla paula@sisustuskorjaamo.fi tai lähettämällä yhteydenottopyyntö

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!