Banner image

Räjäytys™

Onko sinulla työtilat, jotka eivät vastaa teidän tarpeitanne, pinnat kaipaavat uudistusta ja kalusteitakin pitäisi uusia? Tekisikö mieli posauttaa kaikki pois ja laittaa tilat uusiksi? Silloin ei virittäminen enää auta, vaan tarvitaan Räjäytys™!

Räjäytys™ palvelu on tarkoitettu yritystilojen suurempaan muutokseen, kuten kokonaisvaltaisen remontin ja sisustuksen suunnitteluun. Jos siis toimistoosi, ravintolaasi, kauneushoitolaasi tai muunlaiseen yritystilaan on tulossa remontti tai olet muuttamassa uusiin tiloihin, ota yhteyttä jo nyt! Mitä aiemmassa vaiheessa otat sisustusarkkitehdin mukaan suunnitteluun, sitä laajemmin voimme ottaa kaiken suunnitelmissa huomioon. Suunnittelemme sinulle ja yrityksellesi tilat, joissa viihtyvät niin henkilökunta kuin asiakkaasikin.

Näyttävät, toimivat ja yrityksesi tarpeisiin suunnitellut tilat ilahduttavat joka päivä. Sinun ja henkilökuntasi on mukava tulla töihin ja lisäksi hyvät tilat saavat asiakkaasikin viihtymään. Brändinne mukaisesti suunnitellut tilat vahvistavat myös yritysilmettäsi. Hyvällä tilojen suunnittelulla voimme mm. ohjata asiakkaita toimimaan tiloissa oikein, rentoutumaan ja tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Ja niin kuin tiedät, tyytyväinen asiakas on varmemmin palaava asiakas. Joten eiköhän aloiteta tilojesi suunnittelu jo tänään?

Näin Räjäytys™ toimii:

  1. Kun jo harkitset tilojesi remonttia tai sinulla on tiedossa, että tulet jossain välissä muuttamaan, kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille. Arviokäynti ei sido sinua vielä mihinkään.
  2. Käydään yhdessä tilan haasteet ja tarvittavat muutokset sekä budjettisi ja aikataulu läpi. Kohteen koosta ja sen hetkisestä työtilanteestamme riippuen suunnittelutyö kestää n. 2-8 viikkoa.
  3. Teemme sinulle kirjallisen tarjouksen, josta käy ilmi kaikki kanssasi läpi käydyt asiat, palvelun tarkka sisältö sekä suunnitelman kiinteä hinta. Yleensä laskutamme suunnitelmat kahdessa osassa, mutta meiltä onnistuu myös osamaksu – kysy lisää Paulalta.
  4. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, aloitamme muutostöiden suunnittelun.
  5. Pidetään tapaaminen, missä ehdotetut muutokset käydään läpi ja keskustellaan mahdollisista vaihtoehdoista.
  6. Mikäli välipalaverissa nousee esille vielä muutoksia tai huomioita, muokkaamme suunnitelmaa niiden pohjalta ja teemme suunnitelman loppuun.
  7. Saat valmiin suunnitelman, jota pääset toteuttamaan.

 

Sisustussuunnitelman hinta sisältää:

– Kirjaukset tarpeistasi ja toiveistasi sekä brändisi ilmeeseen sopivan tyylimääritelmän, jonka avulla luomme tilan, joka viestii asiakkaillenne teidän arvoista ja yrityskulttuurista. Suunnitelmissa huomioidaan teidän yrityksen erikoispiirteet sekä teidän toiveet ja ajatukset tilojen suhteen.

– Listauksen kaikista muutokseen tarvittavista tuotteista hintoineen, menekkeineen ja hankintapaikkoineen.

– Kaikki tarvittavat 2D-, 3D- ja pohjakuvat.

– Tarvittavat työselosteet.

– Kaikki tapaamiset, palaverit ja mittakäynnit Kuopion alueella, muille alueille hintaan lisätään matkakulut.

– Meidän laajat takuut: 1. Aina sinulle suunniteltu, 2. Apua aina saatavillasi sekä 3. Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

 

Ota yhteyttä, niin aloitetaan tilojesi suunnittelu!

Räjäytys™ hinnasto

Suunniteltavien tilojen lukumääräHinnat alkaen, alv 0%
1 tila3430,00 €
2 tilaa5110,00 €
3 tilaa5790,00 €
4 tilaa6570,00 €
5 tilaa7350,00 €
Isompi kohde?Pyydä tarjous
Sisustus- & muutostyöt98,00 € / tunti

Räjäytetään tilasi kuntoon!

Meidän palvelumme hinta ei ole kalenteriin sidottu. Ota siis yhteyttä jo hyvissä ajoin, niin Räjäytetään tilasi uusiksi! Saat yhteyden meihin soittamalla 0505113713, sähköpostilla paula@sisustuskorjaamo.fi tai täytä yhteydenottolomake.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!