Banner image

Perinpohjainen parannus™

Perinpohjainen parannus™ on valintasi, kun koko koti täytyy sisustaa uudelleen!

Kun edessä on iso remontti tai aloitat uuden talon rakentamisen, valitse Perinpohjainen parannus™. Olemme apunasi alusta loppuun saakka, joten ota yhteyttä ajoissa, mieluiten jo silloin kun rakentaminen tai remontointi on vasta ajatuksissa.

Perinpohjainen parannus™ sisältää kotisi pintamateriaalien suunnittelun kaikkiin tiloihin sekä huonekalujen, tekstiilien, valaisinten sekä mahdollisten koristeiden valinnat ja sijoittelun. Suunnittelussa otetaan huomioon sinulla jo mahdollisesti olevat kalusteet ja ne sovitetaan mahdollisuuksien mukaan uuteen sisustukseen sopivaksi.

Näin Perinpohjainen parannus™ toimii:

  1. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisaika.
  2. Kartoitamme kanssasi tilojen toimivuuden sekä sisustuksen nykytilan. Tähän kannattaa valmistautua esimerkiksi kirjaamalla epäkohtia ja toiveita ylös, jotta kaikki asiat tulee käytyä läpi.
  3. Saat meiltä tarkan tarjouksen palvelun hinnasta. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, aloitamme suunnittelutyön. Tässä vaiheessa lähetämme sinulle myös laskun, joka on 50% tarjouksen loppusummasta.
  4. Kun suunnitelma on lähes valmis, pidetään välipalaveri, jossa ehdotuksemme käydään kanssasi läpi. Mikäli keskustelun aikana tulee muutoksia, päivitämme suunnitelman ja lähetämme sen sinulle sähköpostissa PDF-tiedostona sekä tarvittaessa paperisena versiona. Hyväksyttyäsi lopullisen version, lähetämme sinulle loppulaskun.
  5. Pääset aloittamaan muutostyöt.

Kaikki Sisustuskorjaamon suunnitelmat sisältävät:

  • Kirjaukset tarpeistasi ja toiveistasi sekä tyylimääritelmän.
  • Listauksen muutokseen tarvittavista tuotteista hintoineen, menekkeineen ja hankintapaikkoineen.
  • Kaikki tarvittavat 2D-, 3D- ja pohjakuvat sekä työselosteet.

 

Perinpohjainen parannus™ hinnasto

Suunniteltavien huoneiden määräHinta
1 huone1260,00 €
2 huonetta1820,00 €
3 huonetta2380,00 €
4 huonetta2940,00 €
5 huonetta3500,00 €
6 huonetta4060,00 €
7 huonetta4620,00 €
Keittiön suunnittelu1480,00 €
Kylpyhuone + sauna730,00 €
Kodinhoitohuone1480,00 €
WC-tilat560,00 €

Pitäisikö koti parantaa perinpohjaisesti? Ota yhtettä!

Tilaa oma Perinpohjainen parannus™ soittamalla 0505113713, sähköpostilla paula@sisustuskorjaamo.fi tai lähettämällä yhteydenottopyyntö

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!