Banner image

Kodin kohennus™

Täydellinen apu remontoijalle tai rakentajalle!

Kodin kohennus™ -pakettimme on apunasi, kun tarvitset sisustussuunnittelijan apua pintaremontin suunnitteluun tai uuden talon pintamateriaalien valintaan. Toteutamme sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan sisustussuunnitelman, joka sisältää kattavasti kaikki materiaalilistaukset hintoineen ja hankintapaikkoineen. Saat suunnitelmat niin lattia-, katto- kuin seinämateriaalienkin valintaan. Pääset nopeasti kaupoille sekä työn touhuun. Et joudu juoksemaan kaupoissa ja vertailemaan eri ratkaisuja, me teemme sen puolestasi. Luomme sisustussuunnitelman, joka on sinulle suunniteltu!

Näin Kodin kohennus™ toimii:

  1. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisaika.
  2. Kartoitamme kanssasi tilojen toimivuuden sekä sisustuksen nykytilan. Tähän kannattaa valmistautua esimerkiksi kirjaamalla epäkohtia ja toiveita ylös, jotta kaikki asiat tulee käytyä läpi.
  3. Saat meiltä tarkan tarjouksen palvelun hinnasta. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, aloitamme suunnittelutyön. Tässä vaiheessa lähetämme sinulle myös laskun, joka on 50% tarjouksen loppusummasta.
  4. Kun suunnitelma on lähes valmis, pidetään välipalaveri, jossa ehdotuksemme käydään kanssasi läpi. Mikäli keskustelun aikana tulee muutoksia, päivitämme suunnitelman ja lähetämme sen sinulle sähköpostissa PDF-tiedostona sekä tarvittaessa paperisena versiona. Hyväksyttyäsi lopullisen version, lähetämme sinulle loppulaskun.
  5. Pääset aloittamaan muutostyöt.

Kaikki Sisustuskorjaamon suunnitelmat sisältävät:

  • Kirjaukset tarpeistasi ja toiveistasi sekä tyylimääritelmän.
  • Listauksen muutokseen tarvittavista tuotteista hintoineen, menekkeineen ja hankintapaikkoineen.
  • Kaikki tarvittavat 2D-, 3D- ja pohjakuvat sekä työselosteet.

 

Kodin kohennus™ hinnasto

Suunniteltavien huoneiden määräHinta
1 huone560,00 €
2 huonetta700,00 €
3 huonetta840,00 €
4 huonetta980,00 €
5 huonetta1120,00 €
6 huonetta1260,00 €
7 huonetta1400,00 €
Keittiön suunnittelu1480,00 €
Kylpyhuone + sauna730,00 €
Kodinhoitohuone1480,00 €
WC-tilat560,00 €

Kohennetaanko koti kuntoon yhdessä?

Tilaa oma Kodin kohennus™ soittamalla 0505113713, sähköpostilla paula@sisustuskorjaamo.fi tai lähettämällä yhteydenottopyyntö

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!