Banner image

Hulppea huusholli™

 

Kun sinulla on myytävänä hieman Hulppeampi koti, on myös stailauksen syytä olla asuntosi arvoa huokuva. Meidän Hulppea Huusholli™ stailaus on tarkoitettu juuri sinulle, jolla on käsissäsi ylimääräisiä isompia asuntoja tai haluat panostaa kohteesi myyntiin kunnolla. Hulppea huusholli™ pakettimme sisältää tarkoin valittuja laadukkaita kalusteita, koristeita sekä tekstiilejä. Vaihtoehtoisesti voimme myös tehdä sinulle yksilöllisen, brändinne ilmettä huokuvan stailauksen – kysy siitä lisää minulta.

Teemme jokaiseen kohteeseen yksilöllisen stailaussuunnitelman, joka voidaan tarvittaessa hyväksyttää sinulla etukäteen. Käytämme stailauksissa laadukkaita, asuntosi arvoa huokuvia kalusteita ja stailaustarvikkeita. Jokainen Hulppea huusholli™ stailaus on yksilöllinen, toista samanlaista ei markkinoilta löydy. Koska tämä paketti sisältää enemmän suunnittelua, tilaathan sen hyvissä ajoin etukäteen, jotta ehdimme suunnittelemaan ja valitsemaan juuri kohteeseesi sopivat stailaustuotteet.

Valmiiksi hinnoitellut pakettimme on suunniteltu pitkän kokemuksemme perusteella asuntoihin, jotka tarvitsevat hieman enemmän kalusteita. Stailaus sisältää peruskalusteiden (kuten sohva, sängyt, tv-taso, ruokailuryhmä… yms.) lisäksi mahdollisia lisähyllyjä tai istuskeluryhmiä, ylimääräisiä koristeita sekä määrämittaiset verhot. Lisäksi pakettiin kuuluu kahden (2) ensimmäisen viikon vuokra, sekä kuljetusmaksu Kuopion alueella. Muille alueille hintaan lisätään matkakulut. Stailausta voit pitää asunnossa niin kauan kuin tarve vaatii. Kahden ensimmäisen viikon jälkeen maksat stailauksesta vain kuukausivuokran, joka laskutetaan aina neljän (4) viikon välein. Ja kun stailattu asunto menee kaupaksi, voidaan stailaus joko purkaa tai siirtää lisämaksusta toiseen asuntoon. Huomioithan, että tähän pakettiin ei automaattisesti kuulu valokuvausta, mutta voit tilata sen lisäpalveluna. Valitse Hulppea Huusholli™ palvelu, niin laitetaan asuntosi yksilölliseen myyntikuntoon!

 

Hulppea huusholli™ hinnasto

Asunnon kokoHinta varastotuotteillamme, alv 0%. Hintaan lisätään alv 24%.Kuukausimaksu
1 h + k2300,00 €340,00 €
2 h + k2700,00 €390,00 €
3 h + k3100,00 €440,00 €
4 h + k3500,00 €490,00 €
5 h + k3900,00 €540,00 €
Lisähuone+ 310,00 €+ 52,00 €
Parvekkeet stailaus alle 10 m² (stailataan yksi ryhmä)490,00 €70,00 €
Parvekkeen stailaus yli 10 m² (stailataan 2 ryhmää)990,00 €140,00 €
Lisäpalvelut:
Siirto kohteen sisällä toiseen huoneistoon290,00 €
SiivousKysy tarjous.
ValokuvausKysy tarjous.
Stailaus brändinne mukaisilla kalusteillaKysy tarjous.

Hulppea huusholli pitäisi saada myytyä?

Ei hätää! Tilaa oma Hulppea huusholli™ soittamalla 0505113713, sähköpostilla paula@sisustuskorjaamo.fi tai lähettämällä yhteydenottopyyntö.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!