Oletko suunnittelemassa kotisi remonttia tai sisustamista?

Kun kotona on tullut aika päivittää pintoja ja sisustusta uusiksi voi olla haasteellista tietää, mistä reunasta oikein edes aloittaa. Usein me aloitamme remontoinnin jostain akuutista asiasta joka vaatii välitöntä reagointiamme, kuten keittiöstä tai pesuhuoneesta. Siinä remonttihässäkässä helposti unohtuu miettiä, mikä vaikutus näillä tulevilla muutoksilla on loppu kotiin ja miten näitä vaikutuksia voisi ennakoida. Tulee helposti tehtyä ratkaisuja, jotka kaduttavat sitten myöhemmin. Keittiö on näistä ehkä se helpoin esimerkki. Jos sinulla on käsiinhajoava keittiö, jonka remontoinnista olet haaveillut jo pitkään, mutta asia ei ole edennyt syystä tai toisesta mihinkään. Sitten tulee se päivä kun tähdet sattuvat kohdilleen ja remontti eteneekin yht’äkkiä aimo harppauksen. Silloin tulee helposti tehtyä samoja ratkaisuja kuin aina ennenkin; esimerkiksi sijoitettua kaikki laitteet ja toiminnot juuri samoille paikoille, missä ne olivat viimeisen kaksikymmentä vuotta, sen enempää asiaa miettiämättä. Haave uudesta, hienosta ja ehjästä keittiöstä on niin voimakas, että ei tule edes ajatelleeksi mitään muuta. Sitten kun se uusi ja hieno keittiö on paikoillaan, huomaat, että mitenkäs tämä on edelleen ihan yhtä epäkäytännöllinen kuin se aikaisempikin? No hitsi, olisihan sitä tässä remontoidessa voinut päivittää nämä epäkäytännölliset kohdat toimivimmiksi, jos vain olisi tullut ajatelleeksi!

Juuri tähän ongelmaan tarjoan sinulle avuksi Sisustajan pikaoppaan! Sisustajan pikaopas 2.0 – näin sisustat itse toimivan ja kauniit kodin! antaa sinulle vinkit ja neuvot, miten suunnittelet kotisi niin, että kaikki toiveet ja tarpeet kodin suhteen tulee huomioitua. Neuvon kohtakohdalta sinua listaamaan ajatuksesi ylös, laittamaan ne tärkeys järjestykseen ja etenemään suunnittelussa osa kerrallaan kohti toimivaa ja kaunista kotia.

Usein suunnittelussa takerrutaan siihen, että asiat ovat aina olleet tietyllä tavalla, eikä nähdä asioita uusin silmin. Toimiva ja kaunis koti, on mahdollista saavuttaa, kun panostat suunnitteluun kunnolla ja annat luovuudelle siivet. Tärkeintä kodin suunnittelussa on listata haaveet ja toiveet, mitä kodilta toivotaan. Tämän jälkeen aletaan vasta miettimään, miten nämä unelmat olisi mahdollista toteuttaa. Usein luovilla ratkaisuilla saadaan useimmat toiveet toteutumaan. Me haluamme auttaa sinua tekemään kodistasi juuri sinun näköisesi, toimivan kokonaisuuden. Emme usko trendeihin, vaan asukaslähtöiseen suunnitteluun. Kun koti on suunniteltu juuri sinun ja perheesi makumaailman mukaan, se kestää myös visuaalisesti aikaa ja tuntuu mukavalta vielä vuosien päästä.

Lähde siis mukaamme suunnittelun hauskaan maailmaan. Anna unelmillesi siivet ja olet askeleen lähempänä toimivaa ja kaunista kotia!

Klikkaa tästä itsesi oppaan pariin!

Klikkaa yltä itsellesi ilmainen sisustussuunnitteluoppaamme! Syötä linkin takaa avautuvaan kenttään nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin opas sujahtaa sähköpostiisi tuota pikaa!

Kirjoittajasta

Pau­la Valta on kau­pun­ki­lais­tu­nut maa­lais­tyt­tö, jon­ka juu­ret ovat Pie­la­ve­del­lä. Remp­seän ren­to Pau­la on mo­nes­sa lie­mes­sä kei­tet­ty si­sus­tus­arkkitehti, myyntistailaaja ja Sisustuskorjaamon yrittäjä. Kymmenen vuoden yrittäjäuralla Paula on saanut olla mukana satojen perheiden remonteissa ja kotien uudistuksissa. Tämän tietotaidon pohjalta hän on kirjoittanut oppaan, jossa neuvoo nyt sinua kotisi suunnittelussa.

Paulan suunnittelun lähtökohtana ovat aina asiakkaan toiveet ja tarpeet. Vaikka asiakkaat usein antaisivat suunittelulle vapaat kädet, joutuu Paula toteamaan, että suunnitelman lähtökohdat tulee tulla asiakkailta, sillä hän ei ole tulossa heidän luokseen asumaan. Kun suunnitelma tehdään asiakkaan lähtökohdista, hänen tarpeistaan ja makumaailmastaan, tulee kodista toimiva ja kaunis kokonaisuus, joka kestää aikaa. Suunnittelijana Paula auttaa asiakkaitaan löytämään nämä asiat ja laittamaan ne tärkeysjärjestykseen, jonka jälkeen saadaan suunniteltua ainutlaatuinen, arjessa toimiva ja kaunis koti.

Miksi tämä opas?

Mielestäni kaunis koti kuuluu ihan jokaiselle meistä. Koti on meille kaikille niin tärkeä paikka, että sen toimivuus omassa arjessa on ehdotonta. Hyvällä suunnittelulla on todella suuri merkitys kodin viihtyisyydessä sekä toimivuudessa, joten siksi haluan auttaa sinua suunnittelemaan itsellesi toimivan ja kauniin kodin. Oppaassa neuvon askel askeleelta, miten suunnitteluprosessi etenee ja haluan auttaa sinua katsomana kotiasti uusin silmin, jolloin kodin koko potentiaali on helpompaa ottaa käyttöön.

Miten käytän opasta?

Sisustajan Pikaopas 2.0 – Suunnittele itsellesi toimiva ja kaunis koti! on tarkoitettu avuksesi oman kotisi suunnitteluun. Lue opas ensin kerran läpi, jonka jälkeen aloitat suunnittelun. Tee suunnitelmaa kokonaisuutena, ottaen huomioon eri osa-alueet ja niiden vaikutukset toisiinsa. Näin saat kauniin ja toimivan kodin! Muista, että suunnittelu ei ole helppoa. Päätöksiä pitää tehdä paljon ja välillä joudun tyytymään kompromisseihin. Mikäli suunnittelun yksityiskohdat alkavat ahdistaa, ota hetki aikaa, hengitä ja anna ajatusten vaeltaa itsekseen. Mieti kokonaisuutta ja tee päätökset sen mukaan. Muista myös, että omaan kotiisi voit tehdä juuri niin villejä valintoja kuin itse haluat. Älä siis takerru siihen, mitä muut ovat valinnoistasi mieltä. Jos sinä haluat laittaa seinille iso kukkaista tapettia ja asentaa punaisen keittiön, niin tee niin. Tärkeintä on, että sinä viihdyt kodissasi!

Nauti prosessista - tsemppiä matkaan!

Klikkaa tästä itsesi oppaan pariin!

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!