Mahtavaa! Olet löytänyt meidän salaisen messutarjouksen, joka on saatavilla vain fiksuille ja valituille! *blink blink*

Haluamme tarjota sinulle meidän supersuositun Vilkaisu™ palvelun vieläkin edullisemmin kuin muille messuvieraille!

Kun kaipaat sisustusneuvoja kotisi pieniin muutoksiin tai oletko rakentamassa ja kaipaat ammattilaisen mielipidettä pintamateriaalivalintoihin, meidän Vilkaisu™ palvelu on ratkaisu sinulle! Vilkaisu™ on konsultointipalvelu, jonka aikana voimme käydä läpi kaikki kotisi ongelmakohdat ja saat heti neuvot ja vinkit kotisi sisustuksen parantamiseksi. Käynnin jälkeen saat vielä käynnistä raportin, josta selviää kaikki läpi käydyt asiat. Varsinaista suunnitelmaa Vilkaisu™ palvelu ei kuitenkaan sisällä, mutta teemme mielellämme sinulle tarjouksen sopivasta sisustussuunnitelmapaketista, jos sille herää tarvetta.

Sinä saat meidän Vilkaisu™ palvelun hintaan 117,00 € / tunti!

Normaalisti 147,00 € / tunti.

Koska tämä on salainen tarjous, varaathan soittoajan alta löytyvästä linkistä, niin soitan sinulle ja sovitaan tapaamisaika!

Varaa oma aikasi pian, sillä tämä tarjous on voimassa vain 30.4.2022 saakka. Tarjous koskee siis huhtikuun 2022 loppuun mennessä varattuja Vilkaisu™ käyntejä, jotka on varattu tämän salaisen tarjouksen linkin kautta. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!