Koti – elämämme keskipiste!

Välillä elämässä tulee hetkiä, kun kotia pitää päivittää. Mennään naimisiin, perustetaan perhe, lapset ovat kasvaneet koululaisiksi tai muuttavat jo pois kotoa, tulee ero tai muutetaan pienempään asuntoon. Nämä kaikki elämän tuomat muutokset vaikuttavat tietenkin kotiimme ja siihen, mitä kodilta milloinkin vaaditaan. Silti jokaisessa tilanteessa meillä on sisällä tarve tuntea itsemme kotoisaksi ja viihtyisäksi. Koti on se turvasatama, jossa me vietämme suuren osan ajastamme.

 

”Koti on turvapaikka, johon kokoonnutaan rakkaiden kanssa. Siellä vietetään elämän ikimuistoisempia hetkiä, nautitaan arjen pienistä ja suurista iloista. Kotona saa olla oma itsensä. Sinne tuntee kuuluvansa.”

 

Erilaiset kotien muutosten suunnittelut ovat minulle arkipäivää. Rakastan sitä, kun pääsen asettumaan asiakkaan tilanteeseen ja miettimään heidän kanssaan yhdessä, mikä olisi tähän elämäntilanteeseen paras ratkaisu. Millaista tunnelmaa kodilta halutaan ja mikä tekee juuri sinun olosi kotoisaksi? Minulle suunnittelijana on tärkeintä, että sinä viihdyt kodissasi. Minä en ole tulossa teille asumaan, joten haluan suunnitella kanssasi kodin, joka tuntuu ja näyttää sinusta kotoisalta. Toiselle se on vaalea ja pelkistetty, toiselle tumma ja runsas. Joku pitää värikkäästä ja pirteästä kodista. Minun tehtäväni suunnittelijana on etsiä juuri se tunnelma, jota sinä kotiisi kaipaat ja luoda sinulle suunniteltu koti.

Jos sinun kotisi ei tunnukaan omalta, suunnitellaan se yhdessä toimivaksi ja ainutlaatuiseksi – niin kuin sinäkin.

Soita minulle, niin tuumataan, miten voisin olla avuksi!

Paula Valta

Sisustusarkkitehti | Yrittäjä
Sisustuskorjaamo

0505113713
paula@sisustuskorjaamo.fi
www.sisustuskorjaamo.fi

Voit myös täyttää alta yhteydenottolomakkeen, niin minä olen yhteydessä sinuun päin.

Laita minulle viestiä ja kerro hieman projektistasi tai muutostarpeestasi, sekä missä päin kotisi sijaitsee.

Ota yhteyttä!

    "Koti ei ole vain paikka, jossa asutaan. Se on elämämme keskipiste. Paikka, jossa iloitaan, levätään ja vietetään usein elämän ikimuistoisimpia hetkiä! Jokainen koti on kuitenkin erilainen, asukkaidensa näköinen. Meille jokainen koti on arvokas ja siksi me Sisustuskorjaamolla perustamme suunnitelmamme aina sinun ja perheesi toiveisiin ja tarpeisiin. Mukaan lisätään meidän asiantuntemuksemme ja koko ammattitaitomme. Näin saadaan aikaan koti, joka on aina sinulle suunniteltu!"

    Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

    Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!