Koti – elämämme keskipiste!

Välillä elämässä tulee hetkiä, kun kotia pitää päivittää. Mennään naimisiin, perustetaan perhe, lapset ovat kasvaneet koululaisiksi tai muuttavat jo pois kotoa, tulee ero tai muutetaan pienempään asuntoon. Nämä kaikki elämän tuomat muutokset vaikuttavat tietenkin kotiimme ja siihen, mitä kodilta milloinkin vaaditaan. Silti jokaisessa tilanteessa meillä on sisällä tarve tuntea itsemme kotoisaksi ja viihtyisäksi. Koti on se turvasatama, jossa me vietämme suuren osan ajastamme.

 

”Koti on turvapaikka. Tila missä saat olla juuri sellainen kuin olet ja tuntea kaikki tunteet mitä tunnet ja olla turvassa. Se heijastaa sinua. Meistä kukaan ei ole täydellinen, eikä kotisikaan tarvitse olla. Sen tarvitsee vain tuntua omalta. Kuin rakkaan halaukselta, syliltä missä on hyvä olla. Kotisi on ainutlaatuinen paikka, niin kuin sinäkin.”

 

Erilaiset kotien muutokset on meille arkipäivää. Rakastamme sitä, kun pääsemme asettumaan asiakkaan tilanteeseen ja miettimään heidän kanssaan yhdessä, mikä olisi tähän elämäntilanteeseen paras ratkaisu. Millaista tunnelmaa kodilta halutaan ja mikä tekee juuri sinun olosi kotoisaksi. Meille suunnittelijoina on tärkeintä, että sinä viihdyt kodissasi. Me emme ole tulossa teille asumaan, joten haluamme suunnitella kanssasi kodin, joka tuntuu ja näyttää sinusta kotoisalta. Toiselle se on vaalea ja pelkistetty, toiselle tumma ja runsas. Joku pitää värikkäästä ja pirteästä kodista. Meidän tehtävämme suunnittelijana on etsiä juuri se tunnelma, jota sinä kotiisi kaipaat ja luoda sinulle suunniteltu koti.

"Koti ei ole vain paikka, jossa asutaan. Se on elämämme keskipiste. Paikka, jossa iloitaan, levätään ja vietetään usein elämän ikimuistoisimpia hetkiä! Jokainen koti on kuitenkin erilainen, asukkaidensa näköinen. Meille jokainen koti on arvokas ja siksi me Sisustuskorjaamolla perustamme suunnitelmamme aina sinun ja perheesi toiveisiin ja tarpeisiin. Mukaan lisätään meidän asiantuntemuksemme ja koko ammattitaitomme. Näin saadaan aikaan koti, joka on aina sinulle suunniteltu!"

Onko sinulla mielessä kodin sisustuksen päivitys? Voisimmeko olla avuksi kotisi sisustussuunnittelussa?

 

Pitäisikö Vilkaista, Säätää, Kohentaa vai onko luvassa ihan Perinpohjainen parannus? Olemme paketoineet valmiiksi kodin remontointiin, sisustamiseen sekä kokonaisvaltaiseen muutokseen suunnatut suunnittelupaketit. Kodin sisustussuunnittelupalvelumme löydät hintatietoineen täältä tai klikkaamalla tuosta yläpuolelta palveluiden nimistä. Olemme mielellämme apunasi kodin kaikissa muutoksissa. Jos taas olet tee-se-itse ihmisiä ja haluat vinkkejä ja neuvoja kotisi sisustussuunnitteluun, voit tilata meidän ilmaisen Sisustajan pikaopas 2.0 – Suunnittele itse toimiva ja kaunis koti -oppaan sähköpostiisi. Linkki siihen tuossa alla.

Tilaa oma ilmainen oppaasi tästä!

Me olemme valmiina auttamaan sinua! Ota yhteyttä alta löytyviin yhteystietoihin tai täytä tämän sivun alalaidasta löytyvä yhteydenottolomake, niin me olemme yhteydessä sinuun.

Paula Valta | 050 511 3713 | paula@sisustuskorjaamo.fi / Mira Luostarinen | 041 319 1474 | mira@sisustuskorjaamo.fi

Voit myös täyttää sivun alalaidasta löytyvän yhteydenottolomakkeen, niin olemme yhteydessä sinuun!

Eikö olla tuttuja vielä ennestään? Katso meidän esittelyvideo tästä!

Millaista muutosta kotisi kaipaa? Minkälaisessa asunnossa asut? Ja missä päin?

Laita meille viestiä ja kerro hieman projektistasi tai muutostarpeestasi, niin olemme yhteydessä sinuun. Tuumataan yhdessä, voisimmeko olla avuksi kotisi muutoksessa!

Ota yhteyttä!

    Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

    Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!