Sisustuskorjaamon uudet kotisivut on nyt avattu

Kaikki aikanaan

03.04.2020

Lopultakin. Meidän uudet kotisivut on nyt auki. Huh huh.

Tämä projekti lähti liikkeelle reilu 2 vuotta sitten, kun otin yhteyttä Grafiantin Antti Laitiseen ja lähdettiin Antin kanssa miettimään meille uusien sivujen rakennetta. Melko nopeasti itsellenne kävi selväksi, että tässä ei nyt ihan pelkällä sivujen uusimisella selvitä. Minulla heräsi tunne, että nyt toteutan sen haaveen, mikä minulla on ollut Sisustuskorjaamon alusta asti. Halusin tarjota teille, hyvät asiakkaat, kiinteät ja selkeä hintaiset suunnittelupaketit. Ongelmaksi vain muodostui, että noita paketteja ei vielä ollut olemassakaan. Ja palveluiden tuotteistaminen, jos jokin, on ihan törkeän vaikeaa. Jos se olisi helppoa, olisin tehnyt sen jo silloin reipas 7 vuotta sitten. Mutta visioni oli niin vahva, että päätin toteuttaa sen nyt. Vaikeaahan se oli. Vaati lukemattoman määrän työtunteja, opiskelua ja kouluttautumista, jotta paketit saatiin luotua. Lopulta, armottoman hinkkaamisen, vatvomisen, miettimisen ja konsultoinnin kautta, paketit on nyt tehty.

Miksi se palveluiden tuotteistaminen nyt sitten oli niin tärkeää, että siihen piti käyttää KAKSI VUOTTA aikaa?! Syvin tarkoitus palveluiden tuotteistamisella on auttaa sinua ja minua. Paketoitu, etukäteen ajateltu, palvelukokonaisuus tarjoaa sinulle helpotusta oikean palvelun valintaan. Lisäksi näet hinnan meidän kotisivulta jo etukäteen. Aika kiva, eikö vain? Myös minua paketoidut palvelut auttavat samalla tavalla. Minä en joka ikisellä tarjouskäynnillä joudu keksimään tai kirjoittamaan palvelusisältöjä uudestaan. Ne on nyt kirjoitettu ja hinnat on kaikille samat. Helppoa ja simppeliä! Käy toki tutustumassa meidän uusiin palvelupaketteihin PALVELUT välilehdeltä.

Suuri kiitos tämän projektin valmistumisesta kuuluu todella monelle ihmiselle, muun muassa: kiitos Tuplaamon porukka mahtavasta markkinointileiristä ja kaikista niistä TuplaTurinoista, joiden avulla ylipäänsä tähän hommaan lähdin. Ja erityiskiitos Pasi Rautio. Sinun kannustus ja tsemppi on saanut jatkamaan eteenpäin, vaikka välillä on tuntunut, että onko tässä mitään järkeä. Kiitos Mika Sutiselle ja Talentreen Antti Haapakorvalle sekä Kuopion Yrittäjille strategialeiristä, joka auttoi uuden suunnan löytämisessä ja ajatusten kirkastuksessa. Valtava kiitos kirjanpitäjäni Tero Leskinen Tilitoimisto Turunen&Leskisestä . Olet Tero ollut korvaamaton apu niin monessa asiassa, että en enää edes muista! Kiitos! Ystäväni ja yrittäjäkollegani Jenni Rutonen Jenni Rutonen Designista. Jenni olet jaksanut kuunnella ja jakaa omia kokemuksiasi, joista olen itsekin saanut oivalluksia, uusia ajatuksia ja tsemppiä. Koko Nuoret Yrittäjät Savon verkosto – te olette kultaa! Kiitos minun ihana harjoittelija Heli, joka et antanut muuttaa mieltä jo päätetyistä asioista sekä työntekijäni Mira, joka olet myös ollut korvaamaton apu tässä kaikessa. Ilman teidän kahden loputonta synonyymisanakirjan selaamista ei meillä olisi näin mahtavan nimisiä palveluita kuin nyt on! Janne Kankkunen / Tmi J.Kankkunen ansaitsee myös kiitoksen sivujen koodamisesta sekä nopeasta ja kärsivällisestä asiakaspalvelusta. Ja vielä ensin julkinen anteeksipyyntö ja sitten ihan erityinen kiitos Antti Laitinen / Grafiant. jolla oli ehkä maailman pisin pinna projektin suhteen. Kiitos kun jaksoit kärsivällisesti odottaa ja tsemppasit projektissa eteenpäin.

Nyt sivut ovat valmiit ja loputon puurtaminen niiden parissa voi vaihtua kaikkeen muuhun paljon kivempaan! Esimerkiksi tähän blogin päivittämiseen sekä muuhun sisällön tuotantoon. Huomasithan, että meidän ihan uunituore Sisustajan pikaopas 2.0 – Suunnittele itse kaunis ja toimiva koti! on nyt ladattavissa! Saat ladattua oppaan etusivultamme. Kiitos kun tulit ja luit tämän pitkän sepustuksen!

Seuraavassa tekstissä esittelen, ketä täällä Sisustuskorjaamolla oikein työskentelee. Klikkaahan vaan eteenpäin ->

Ja käy toki tutustumassa meidän uusiin sivuihin!

-Paula

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!