Rakenna ja Asu on täällä taas!

Olemme jälleen mukana Rakenna ja asu messuilla Kuopiohallissa 25.-26.2.2023!

Löydät meidän Interiööriköörin osastolta A7. Tervetuloa juttelemaan sisustuksesta ja remontoinnista sekä kysymään vinkkejä mieltäsi askarruttaviin pulmiin. Mukana menossa ovat Sisannasta Sanna ja Olga sekä Sisustuskorjaamolta Paula.

​Interiöörikööri on kahden rempseän naisyrittäjän yhteisosasto, joka tarjoaa sinulle ilmaista sisustus- ja pintakäsittelyneuvontaa!

Sisanna – maalaamme ilolla!

​Sisanna toteuttaa maalaukset ja tapetoinnit uudisrakennuksissa sekä remonttikohteissa. Huonekalujen verhoilu ja kunnostus sekä sisustustekstiilien ompelu täydentävät palveluita.

Toiminta-alueena Ylä-Savo (Iisalmi, Lapinlahti, Kiuruvesi, Vieremä, Sonkajärvi, Pielavesi, Keitele), Siilinjärvi, Nilsiä, Juankoski, Kuopio, Maaninka ja Rautavaara.

Lue lisää: www.sisanna.fi

Sisustuskorjaamo – Luomme ainutlaatuisia tiloja.

Me uskomme, että koti on turvapaikka. Tila missä saat olla juuri sellainen kuin olet ja tuntea kaikki tunteet mitä tunnet ja olla turvassa. Se heijastaa sinua. Meistä kukaan ei ole täydellinen, eikä kotisikaan tarvitse olla. Sen tarvitsee vain tuntua omalta. Kuin rakkaan halaukselta, syliltä missä on hyvä olla. Kotisi on ainutlaatuinen paikka, niin kuin sinäkin.

Tutustu palveluihimme: sisustuskorjaamo.fi

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!