Uusi blogisarja alkaa! Tule mukaan oppimaan kodin sisustussuunnittelusta.

Blogiin pääset tästä: https://sisustuskorjaamo.fi/blogi/

Haluatko nähdä miltä Sisustuskorjaamon sisustussuunnitelma näyttää?
Pääset näkemään meidän esimerkki suunnitelman täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan linkin kautta. Saat esimerkki sisustussuunnitelman sähköpostiisi. Jos linkkiä ei näy, tarkista roskapostikansio!
 Pääset katsomaan sisustussuunnitelmaa tästä.
Mitä se sisustussuunnittelu oikein maksaa? Lue meidän palveluiden hinnasta kotisivultamme klikkaamalla tuosta alta.
Lue tästä!
5 yleisintä remonttimokaa
Välillä törmään työssäni hyvinkin erilaisiin sisustusratkaisuihin. Enkä nyt tarkoita persoonallisesti sisustettuja koteja, ne ovat kerrassaan viehättäviä ja kertovat paljon asukkaistaan. Mutta välillä törmään ratkaisuihin, joita voi jo kutsua sisustusmokiksi. Ne tekevät hienostakin kokoaisuudesta hieman ontuvan tai valmiiksi vanhanaikaisen. Listasin nämä yleisimmät mokat, jotta sinä voit välttää ne omassa kodissasi.
Lue tästä!
Kaipaatko ideoita kotisi suunnitteluun?
Lataa tästä meidän ilmainen Sisustajan pikaopas 2.0. Täytä vain tietosi ja opas tärähtää sähköpostiisi luettavaksi!
TILAA TÄSTÄ!

Vertailetko sinäkin sikaa säkissä?

 

Kun olet ostamassa sisustussuunnitelmaa, voi olla hieman hankala hahmottaa, mitä ihan oikeasti saat. Sisustussuunnitelmaahan ei tietenkään voi tutkia etukäteen ja voi olla hankala hahmottaa, mitä kaikkea suunnitelmaan lopulta kuuluu. Sisustussuunnittelijoiden ja sisustussuunnitelmien välillä voi olla isojakin eroja, joten prosessiin kannattaa käyttää aikaa. Keräsin sinulle muutamia vinkkejä, joiden avulla pystyt vertailemaan erilaisia tarjouksia.
Lue koko juttu tästä.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!