Tuntuuko sinusta, että koti on kuin amerikkaan lähtevä laiva? Joka paikka vähän repsottaa ja kaikki ihan sekaisin! Kevätauringon armoton valo paljastaa kaiken mahdollisen lian ja joka paikka tuntuu olevan ihan vinksin vonksin ja heikun keikun. Jotain pitäisi tehdä, paikkoja kunnostaa ja rempata, mutta mistähän sitä lähtisi liikkeelle?

Välillä on todella hankala hahmottaa, että mistä reunasta oman kodin kunnostus kannattaisi aloittaa. Kun tavaraa on vähän joka paikka täynnä ja seinät tuntuvat kaatuvan päälle, voi kokonaisuuden näkeminen olla hankalaa. Asioita tulee vain pyöriteltyä edestakaisin ja oikein mistään ei saa kiinni. Tekisi mieli vain laittaa ovi perässä kiinni ja jättää homma niin sanotusti herran haltuun. 😑

Tämä toki on yksi keino välttää hankalalta tuntuvaa kodin päivittämistä, mutta kaikkihan me tiedetään, että ei ne asiat siellä oven takana itsekseen korjaannu.​ Siksi on vain parempi ottaa härkää sarvista ja alkaa toimeen. Asia kerrallaan kodin saa kyllä toimivaksi ja paikat kuntoon. Joskus se ottaa vähän aikaa, vaivaa, hermoja ja jopa rahaakin, mutta väitän, että kodin kunnostaminen ja laittaminen mieleiseksi on kyllä kaiken sen arvoista. Koti on nimittäin meille jokaiselle niin tärkeä paikka, että sen toimivuus ja viihtyisyys ovat ehdottoman tärkeitä asioita. Toimivassa, itselle mieleisessä kodissa mieli ja sielu lepäävät, pääset irtautumaan arjen kiireistä ja palaudut kunnolla. Myös arki on sujuvampaa, kun koti on kunnossa.

ÄLÄ MUREHDI YKSIN - TILAA SISUSTUSSUUNNITTELIJA AVUKSESI!

Jos oma ajatus ei kulje ja et tiedä mistä aloittaa, kutsu minut Vilkaisu™ käynnille! Voimme rauhassa käydä läpi vaikka koko kotisi, keskustella mitkä asiat mieltäsi painavat ja mitä muutoksia kotiisi toivot. Saat samalla neuvot ja vinkit kotisi sisustuksen päivittämisestä. Käynnin jälkeen lähetän sinulle vielä muistion, josta selviää kaikki läpikäydyt ehdotukset. Mikäli kotoasi löytyy isompaa rempattavaa, teen samalla sinulle tarjouksen sisustussuunnittelusta. Helppoa, eikö vain!

Näin Vilkaisu™ toimii:

    1. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisaika.
    2. Kierrämme ja kartoitamme kanssasi tilojen toimivuuden sekä sisustuksen nykytilan. Tähän kannattaa valmistautua esimerkiksi kirjaamalla epäkohtia ylös, jotta kaikki asiat tulee käytyä läpi.
    3. Saat meiltä paikan päällä jo suulliset ohjeet ja neuvot siitä, mitä meidän mielestämme tilassa olisi hyvä tehdä. Voimme myös vertailla erilaisia pintamateriaaleja tai värejä.
    4. Käynnin jälkeen saat kirjallisen raportin, josta selviää suositukset tilojen muutoksesta sekä mahdollisen tarjouksen kotisi isommasta sisustussuunnittelusta. Tarjouksen hinnassa on tietenkin huomioita Vilkaisu käynnin hinta.

Palvelun hinta on 147,00 € / kerta.

Hintaan sisältyy käynti, raportti sekä matkat Kuopion alueella. Mikäli asut kauempana, hintaan lisätään vain matkakulut. Ja toki Vilkaisu käynti voidaan hoitaa myös etänä, joten voit tilata palvelun, asutpa missäpäin suomea tahansa.

Laitetaanko siis yhdessä koti kuntoon? Varaa alla näkyvästä nappulasta itsellesi soittoaika kalenteristani, niin sovitaan tapaamisaika ja aletaan töihin. 🙂

Jos linkki tuossa päällä ei näy oikein, pääset kalenteriini myös tästä: https://calendly.com/paula_valta/puheluaika

Kodikkain terveisin

Sisustusarkkitehti | Yrittäjä
Sisustuskorjaamo

0505113713
paula@sisustuskorjaamo.fi
www.sisustuskorjaamo.fi

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!