Kevään kunniaksi julkaisemme täysin uudenlaisen STAILOOPPA ITE -paketin!

Tämä kuuma uutuus on jokaisen tee-se-itse ihmisen unelmien täyttymys! Saat paketissa Paulan suunnitteleman ostoslistan, jonka avulla voit käydä shoppailemassa omat stailaustuotteesi. Lisäksi paketissa tulee mukana juomapullo, jaxuhali sekä jokaisen oman-elämänsä-Markun luottotyökalu, eli tietysti Ikean kuusiokoloavain! 🤩

.

.

Paketin hinta vain 249,00 €!

 

Tämä tuote viedään käsistä, joten toimi nopeasti! Tuotteita saatavilla vain rajoitetun ajan. Tuotteiden jälleenmyynti alkaa perjantaina 1.4.2022 klo 12:00.

Kuten ehkä saatoit arvata, on tässä kyseessä aprillipila. Jos kuitenkin haluat ihan sinua varten suunnitellun ostoslistan ja vinkkejä sekä neuvoja kotisi sisustamiseen, varaa minulta Vilkaisu™ käynti!

 

Vilkaisu™ on konsultointipalvelu, jonka aikana voimme käydä läpi kaikki kotisi ongelmakohdat ja saat heti neuvot ja vinkit kotisi sisustuksen parantamiseksi. Käynnin jälkeen saat vielä käynnistä raportin, josta selviää kaikki läpi käydyt asiat. Varsinaista suunnitelmaa Vilkaisu™ palvelu ei kuitenkaan sisällä, mutta teemme mielellämme sinulle tarjouksen sopivasta sisustussuunnitelmapaketista, jos sille herää tarvetta.

Aprillipäivän kunniaksi tarjoamme meidän Vilkaisu™ palvelun sinulle hintaan

117,00 € / tunti!

Normaalisti Vilkaisu™ käynnistä veloitamme 147,00 € / tunti.

Varaa alta soittoaika, niin soitan sinulle ja sovitaan aika Vilkaisulle!

Varaa oma aikasi pian, sillä tämä tarjous on voimassa vain 30.4.2022 saakka. Tarjous koskee siis huhtikuun 2022 loppuun mennessä varattuja Vilkaisu™ käyntejä, jotka on varattu tämän salaisen tarjouksen linkin kautta. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!